tjanst-bild04Ljudböcker & e-tidningar

Audio To Me är idag en av Sveriges största ljudboksproducenter. Över 100 titlar lämnar våra studios varje år. En var tredje dag. Vi har utarbetat ett helt nytt koncept som gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än någonsin att producera en ljudbok. Vi är i dagsläget dessutom involverade i många nya spännande projekt som leder utvecklingen av digitala böcker och ljudböcker vidare. Se ett exempel här!

Här kan du lyssna till några av våra meriterade ljudboksinläsare:
Ola
Nicklas
Mia
Johan
Anders
Christian
Anna
Christian
Jan
Bernt

tjanst-bild02E-learning

Interaktiva guider och bruksanvisningar är idag några av det snabbast växande produkterna på Internet och i affärsvärlden. En stabil röst som inte får mottagaren att tappa intresse är här givetvis av största vikt.Vi kan snabbt lägga ljud på Er produktion från vår studio och hjälper gärna till med manuset där överföring av skrift till talspråk förekommer.

tjanst-bild07Företags- och produktpresentationer

Vilken profil har ditt företag?
När du gör en företagspresentation ligger 40 % i vad som visas, resten, 60 % beror på hur det presenteras. Det är med speakerns hjälp du får en människa bakom ditt varunamn. Rörliga bilder hjälper dig en bit på vägen till att skapa en känsla för ditt företag. Är det tryggt, harmoniskt, fartfyllt, häftigt osv? Det är dock först när ljudet kommer till som den verkliga känslan uppkommer.

Speakern är så att säga det osynliga ansiktet utåt. Det är han eller hon som berör kunden. Tänk därför noga igenom vad du har för mål med din företagspresentation. Hur vill du att företaget skall uppfattas, vilka känslor skall beröras? Audio To Me hjälper dig gärna genom hela processen. Vi lägger mycket tid på förarbetet tillsammans med dig, innan manus, bilder och ljud produceras.

tjanst-bild03Röstarkiv

Audio To Me äger och driver europas ledande röstdatabas Voice To Me med över 1400 professionella röster. Våra tjänster för voice over-projekt används över hela världen och bland våra kunder finns radio- och tv-stationer, produktionsbolag, marknadsföringsavdelningar, reklambyråer, multimediaföretag och många fler. Vi kan oftast leverera inläsningar inom 24 timmar.

Våra röster är alla mycket erfarna och har sin egen hemmastudio som garanterar snabb och flexibel leverans. Rösterna tillhandahåller ett brett utbud av voiceovertjänster: radioreklam, TV-reklam, multimediapresentationer, företagsvideor, e-Learning-applikationer, telefonpromptar, IVR-promptar, dokumentärer och översättningar för alla typer av media.

Att hitta röster för Ditt projekt på hos Audio To Me  ger Dig många fördelar:

  • Garanterat hög kvalitet på rösterna– inga nybörjare.
  • Snabbt offert – få Ditt prisförslag inom några timmar.
  • Prova våra ”rekommenderade röster” för bästa värde på Internet. Priserna är så låga att Ni inte behöver vända Er direkt till en rösttalang.
  • Flexibel service för våra kunder är vår främsta prioritet.
  • Garanterat punktlig leverans.
  • Leverans Inom 24 timmar för de flesta av våra röster.
  • Behöver Ni fler röster eller språk för Ert projekt? För att det ska vara enklare för Er anlita endast 1 röstbyrå, vi tar hand om all kommunikation med rösttalangerna.
 • Med mer än 13 år i voiceover-branschen och mer än 15 000 projekt har vi har en riktigt bra uppfattning om vad våra kunder önskar och kan leverera så smidigt och enkelt som möjligt till gagn för våra kunder.

tjanst-bild10Reklam för TV, radio, bio och butik

Skit in, blir skit ut, även om man klär det i frack, var det någon vis man som myntade en gång i tiden. Det ligger något i det. Oavsett hur bra en producent är, vilka ljudeffekter, musik och copywriters han använder så blir det bara pannkaka av alltihop om inte speakern gör vad han skall. En duktig speaker känns påtagligt nära, fångar ditt intresse med sådan kraft att han näst intill kliver ut ur högtalaren och rycker tag i dina öron.

Vi tar hand om produktionen från idé till färdig produkt. Vi levererar även skräddarsydd musik och sång till reklam. Antagligen har du redan hört någon av våra produktioner i tv eller radio…

tjanst-bild05Telefonväxlar och GPS

Idag har i stort sett alla företag med över 5 anställda en telefonväxel. En telefonväxel är en stor investering, ändå låter man ofta någon anställd (exempelvis receptionisten) läsa in hälsningsmeddelanden och telefonsvararmeddelanden.

Denna metod är givetvis både enkel och billig, men vad ger den för signaler till dina kunder? Tänk efter hur er telefonväxel egentligen låter idag? Ger den det intryck av företaget som Du med andra medel (reklam och liknande) försöker uppnå? Att lägga några kronor på att få en professionell röst till din telefonväxel är både en billig och viktig investering för företaget.

Dags att damma av den gamla klyschan “Du har 3 sekunder på dig att göra ett första intryck.”

tjanst-bild08Översättning och copy

Audio To Me gör mer än bara levererar voiceovers på många språk – vi utför också översättningar. Det betyder att Du kan låta oss hantera hela processen med översättning och voiceover. Skicka bara dokumentet till oss och vi tar hand om resten – översättningen såväl som voiceover-uppdraget levereras direkt till Dig! Det är naturligtvis möjligt – och rekommenderas – att godkänna det översatta dokumentet innan vi går vidare med inspelningen.

Fördelar med ett allt-i-ett-paket
Om Du låter Audio To Me ta hand om Dina översättningar samt dina voiceover-projekt, ger det uppenbara fördelar. Våra översättningstjänster liksom våra rösttalangtjänster omfattar många språk – i själva verket de flesta språk! Och om Du behöver en översättning till ett språk vi inte tillhandahåller, gör vi vårt bästa för att hitta en kvalificerad översättare på detta specifika språk.

Det är också enkelt och tidsbesparande. Du behöver inte gå genom flera olika byråer – du får en översättarbyrå och en rösttalangbyrå i ett- Och proceduren är enkel; så snart dokumentet är översatt, skickar vi översättningen till Dig för godkännande och när det är gjort, levererar vi voiceover-uppdraget inom några dagar.

Du behöver dessutom ofta ytterligare en person som korrekturläser översättningen för att eliminera misstag och göra de rätta kulturella anpassningarna. Men med VoiceArchive kan Du hoppa över detta steg. De flesta av våra rösttalanger är också experter på sina modersmål och därför fungerar de också som kvalificerade korrekturläsare.

tjanst-bild01Spel och appar

Ljudläggning av spel och appar har fullständigt exploderat de senaste åren.

Audio To Me har lång erfarenhet av att ljudsätta dataspel och applikationer till både Android och Iphone. Vi hjälper till med allt från enklare inläsningar till fullständiga ljudproduktioner med effekter, musik, synkning, filsplitt, mastring, och konvertering

tjanst-bild09

Lokalisering och undertextning

Har ni tagit fram säljmaterial, presentationer eller filmer på Svenska eller Engelska som ni nu önskar nå ut med till andra länder?

Lämna med varm hand över din produktion till oss. Vi gör exakta kopior av ditt material på valfritt språk, enkelt och kostnadseffektivt. Du väljer själv om du enbart vill lägga till en undertextning till den befintliga rösten, eller låta någon av våra 1400 röster läsa om texten på valfritt språk och synka allt mot din orginalfilm.
Nu kan du gå från 1 marknad till 100 på under 24 timmar…
Audio To Me är idag störst i Sverige på lokalisering.

tjanst-bild06Filmuppdatering

Nu behöver du inte göra om din film från grunden bara föra att priserna eller informationen inte längre är korrekt.
Låt Audio To Me uppdatera filmen åt dig för en bråkdel av vad det skulle kosta att göra en ny.
Står du redan på mässan nere i Frankfurt och inser att priset som visas på er mässfilm inte är korrekt?
Skulle du behöva få din film översatt på Kinesiska så att ni kan ta Asien med storm?
Har ni bytt logotype och behöver uppdatera era filmer med den nya loggan?

Lugn, vi ändrar texter, grafik, undertextning och röstinläsningen så att din produktion kan leva vidare.

Hör av dig, så berättar vi vad vi kan gör för din film…