SÅ JOBBAR VI

3 enkla steg till problemfria röstinspelningar.

  • 1: Välj röst i vår röstbank

    Lyssna på demos av det specifika språk du söker och välj en röst, eller låt oss skicka en röst som vi rekommenderar för varje språk genom att kontakta oss här. Rösterna du har valt ut samlas i en lista vilket gör att du enkelt kan ladda ner alla röstprover till din dator, för att senare tipsa kollegor och kunder. Du kan även göra en prisförfrågan på de röster du har valt. En prisförfrågan kan också göras utan att först specificera några röster. Vi återkommer vanligen inom 2 timmar med en offert. Vill du ha hjälp med att hitta en röst eller har några frågor, är du givetvis välkommen att ringa oss på 036-770 15 40.

  • 2: Inspelning

    Så fort du godkänt offerten skickar vi dig inloggningsuppgifter till vårt produktionssystem. Här kan du nu följa hela arbetsprocessen fram till leverans.

  • 3: Leverans

    De färdiga ljudfilerna levereras i det filformat du önskar (wav, mp3, aif osv.) via e-post eller nedladdning från får ftp-server. Eller så kan vi på begäran skicka en cd via vanlig post. Ni bekräftar mottagande av ljudfilerna. Om det gjorts några ändringar i manuskriptet efter att inspelningen gjorts, tillkommer en liten avgift. Men om rösten har gjort något fel i exempelvis uttal eller om någonting saknas, eller om Du är missnöjd med ett avsnitt i texten, korrigerar vi naturligtvis det utan extra kostnad.

Observera att oavsett var du är i processen kan du alltid få hjälp av oss genom att kontakta oss via e-post eller telefon.

Förbokning av röst

Om du vet att ditt manus kommer vara klart ett visst datum kan du boka en röst i förväg. Detta minskar produktionstiden. Om du avbokar mindre än 24 timmar innan den bokade tiden debiteras en mindre avbokningsavgift.

Priser, betalning och leverans av röst

Priserna är beroende av många faktorer såsom; språk, användning, spridning, röst, stil, textmängd, deadline och andra individuella faktorer. Gå till Röstarkiv och skapa en prisförfrågan för att få ett snabbt kostnadsförslag. Betalning sker via faktura eller PayPal. I priset ingår ersättning för rösten, bokning och studiokostnader samt grovredigering. Grovredigering innebär att vi klipper bort alla felaktigheter, vilket gör att du får ljudet som en lång fil/projekt. Utöver detta kan vi även erbjuda finredigering, filsplittning, namngivning av ljudfiler, konvertering till andra ljudformat samt mastring. Leveranstiden beror på projektets omfattning och vilken röst du valt. De flesta av våra stjärnmärkta röster levererar inom 24 timmar om det gäller manus med upp till 1200 ord.

Speciella förfrågningar

Vill du sitta med under inspelningen för att ge regi? Är det många krångliga ord i texten eller önskar du en gratis demoinläsning av ditt material? Inga problem. Kontakta oss så guidar vi dig gärna. Skicka oss en förfrågan om ett prisförslag för de röster du är intresserad av eller om du vill ha hjälp att hitta passande röster.